Kleinschalig, uniek en persoonlijk!

Kleinschalig, uniek en persoonlijk!

Het Noordermerk is een christelijke basisschool in het mooie dorp Noordeinde, gelegen in het uiterste puntje van Gelderland. Onze school telt ruim 30 leerlingen en maakt sinds 1 juli 2017 onderdeel uit van stichting De Akker. We zijn met een geheel nieuw team en met een geheel nieuw onderwijsconcept gestart. Een prachtige uitdaging!
Wij bieden uniek en persoonlijk onderwijs. De toekomst ligt in handen van de volwassenen van die toekomst, de kinderen van nu. Hoe de toekomst eruit ziet is nu nog niet altijd te bepalen. Wel weten we dat de wereld snel verandert en dat kinderen naast de vertrouwde vakken als taal, rekenen en lezen zich ook andere vaardigheden eigen moeten maken. Onze school gaat daar vanuit, zodat we kinderen bieden wat ze nodig hebben om succesvol te zijn, nu en in de toekomst. We kijken daarbij naar het kind als persoon en bieden elk kind wat het nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze school en ons onderwijs? Maak dan een afspraak met Ivette Beltman, locatieleider van de school. Zij laat u graag zien hoe we werken, geeft antwoord op uw vragen en kan u een rondleiding door de school geven.